Import bemiddeling

Mogelijkheden

U bent op zoek naar een andere auto. Een keuze maken kan een lastige opgave zijn, maar gelukkig kunnen wij u helpen met de zoektocht. De weg vinden in alle honderden verkoopsites kan ingewikkeld zijn. 

Wij kunnen u zoektocht een stuk makkelijker maken en het gehele traject of een deel hiervan uit handen nemen. Het is ten slotte de bedoeling dat een importauto geld bespaart en niet extra kosten met zich mee brengt. 

Voor de import van uw droom-auto bent u bij The Carroom aan het juiste adres!

Wilt u dat wij op zoek gaan naar een bepaald model? Of wilt misschien een specifieke motorinhoud hebben? Of moet de auto 6 mensen kunnen vervoeren? Dit is allemaal geen probleem. Voor een goede en transparante dragen wij zorg voor het vinden en vervoeren van de auto en het afhandelen van de nodige import administratie. 

Service op maat

Heeft u al een keuze gemaakt en weet u precies wat u wilt en heeft u de bewuste auto wellicht zelf al gevonden, dan kunnen wij voor u ook alleen het vervoer en de invoer regelen. Heeft u de auto zelf al aangeschaft en opgehaald dan kunnen wij ook alléén de import administratie voor u verzorgen. Neem gerust contact op via ons telefoonnummer of het contactformulier op onze site. Wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte.